Em Sava

Toronto, Canada, din 2001

Email: aici

Website: Sweet&Swalty

Cărți publicate:

Pași (roman) Editura Eikon, 2018. Romanul Pași poate fi cumpărat de pe Libraria Eikon Pasi și de pe site-ul Editurii SIONO.

Ana (roman) Editura Siono, București, 2020. Romanul „Ana” poate fi cumpărat de pe site-ul Editurii SIONO, libris.ro și Cărturești.ro.

Romanul Ana, ediția aniversară din 2021, poate fi cumpărat de pe sionoeditura.com, libris.ro

Fluturi și alte frunze (poezie) Editura Siono, București, 2020. Se poate cumpăra de pe sionoeditura.com.

Romanul „Ana”, ca și celelalte volume scrise de Em Sava, se găsește atât online (pe site-ul editurii SIONO, pe Libris și Cărturești), cât și fizic, în librării din țară (București, Cluj, Iași, Brașov, Câmpina, Drobeta Turnu Severin, Constanța, Târgu Mureș) și din străinătate (Franța – Galeria Moldave – Paris, Canada – Toronto și în curând în Germania). 

Despre autoare:
Ela Mihu alias Em Sava își trage seva din Sava ardeleană a bunicilor ei, paradis care i-a amprentat copilăria, determinând-o să-și semneze scrierile cu pseudonim.  
Deși locuiește din 2001 în Canada, trăiește în patria limbii române, colaborând cu o serie de ziare și reviste din România și diaspora, publicând regulat proză și poezie  în limba română, pentru că, spune scriitoarea, „dacă Dumnezeu te face român, degeaba emigrezi.”
A debutat în 2018 cu romanul „Pași” (scris în colaborare cu Axel), a apărut în diferite volume antologice de poezie și proză,  în 2020 a publicat romanul „Ana” și volumul de versuri „Fluturi și alte frunze.”

Interviuri:

Interviu pentru Blog.super-blog.eu, 2016
Interviu pentru 24life.ro
Interviu pe blogul illussionstret, 2019.
Interviu pentru Ziarul Gândul, 2021
Interviu pe blogul dealedianei.ro, 2021
Interviu pentru Biblioteca Diaspora, 2021