Retragerea Bibliotecarului de serviciu

Îi mulțumim doamnei Florina Turugă pentru timpul acordat și implicarea în proiectul Biblioteca Diaspora! Pe parcursul celor câteva luni în care a activat ca Bibliotecar de serviciu a creat 8 pagini de autor (acum sunt 73), a completat și actualizat câteva dintre paginile deja existente și a inițiat o rubrică de interviuri pe care o puteți urmări pe site. Biblioteca va fi mai săracă de astăzi, însă, în limita posibilităților, va merge mai departe. Poate că va mai apărea un suflet nobil care să acorde timp acestui proiect și astfel îl vom putea dezvolta. Până atunci, dorim să aducem mulțumiri doamnei Florina Turugă și s-o asigurăm de întreaga prețuire!

5 thoughts on “Retragerea Bibliotecarului de serviciu”

 1. Vă mulțumesc și eu pentru aceste luni în care am învățat atât de multe despre lumea complexă a literaturii române din diaspora. Proiectul „Biblioteca Diaspora” este un proiect care trebuie să continue pentru a face cunoscută literatura română valoroasă din diaspora oamenilor interesați, fie ei simpli cititori, scriitori sau critici literari.
  În încheiere îi mulțumesc domnului Viorel Ploeșteanu, fondatorul acestui proiect care a avut încredere în mine și cu care am avut o comunicare extrem de bună pe tot parcursul perioadei.

  1. Miercea Gheorghe

   De ce v-ați retras, fie-mi iertată indiscreția, doamna Florina Turuga? Erați un om bun, necesar si potrivit la locul potrivit. Vă multumesc pentru mesajele dumneavoastră foarte generoase și, în general, pentru frumoasa colaborare. Sper că totul e în regulă si că veti rămâne în continuare un membru activ și valoros al comunității scriitorilor români din diaspora. Vă doresc sănătate și numai bine în toate ale dumneavoastră

   1. Vă mulțumesc din suflet pentru comunicarea excelentă. M-am bucurat nespus să vă descopăr ca scriitor și vă apreciez la fel de mult ca om. A fost o onoare să vă creez pagina și am primit cu multă emoție răspunsurile la interviul luat în cadrul Bibliotecii Diaspora. De altfel cu dumneavoastră am și deschis seria interviurilor.

    Timpul este, din păcate, de vină pentru retragerea mea, mai exact, lipsa lui. Dar asta nu înseamnă că nu vă voi citi și de acum cu aceeași plăcere și același interes.
    Și eu vă doresc multă sănătate și să reușiți să realizați tot ce v-ați propus! Să ne citim cu bine! Vă asigur că pasiunea atât pentru lectură, cât și pentru scris (proză în mod special) este în sângele meu și ea nu dispare peste noapte. 🙂

 2. Ii multumesc frumos doamnei Florina Turuga pt sansa oferita de-a ma simti bine in marea familie a diasporei. Mult succes in tot ce va realiza si de acum inainte! Tot respectul!

  1. Și eu vă mulțumesc tare mult pentru comunicarea extrem de bună pe care am avut-o pe tot parcursul lunilor petrecute în cadrul Bibliotecii Diaspora. Este un câștig foarte mare faptul că v-am descoperit atât ca om, cât și ca poet.
   Vă mulțumesc asemenea!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.